Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Ordförande har ordet"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Ordförande har ordet


Direktiven duggar tätt med anledning av Coronapandemin. Den 24/4, kom SvFF ut med nya direktiv som innebär att all publik i praktiken stoppas från alla matcher. De enda som ska närvara vid matcherna är de som krävs för att matchen ska kunna genomföras. D.v.s. spelare, ledare, domare och möjligen också de föräldrar som kört bortalaget till matchen.

Beslutet gäller tills vidare och samma budskap gäller våra träningar. Ingen onödig närvaro eller publik på dessa heller.

I grunden handlar naturligtvis allt om att så långt det är möjligt förhindra smittspridning – och färre personer närvarande runt en match innebär rimligtvis en lägre risk.

Vi har en skyldighet att förvalta den möjlighet att spela barn- och ungdomsmatcher – som vi trots rådande läge har fått förtroendet att göra – med största tänkbara ansvar. Självklart är det tråkigt för många föräldrar, släktingar och vänner att missa barnens matcher, men det är en i sammanhanget rimlig och nödvändig uppoffring som vi alla bör acceptera.

Elaine
Ordförande Kgif

Inga nyheter är skapade

 

 Våra sammarbetspartner 

 

 logo intersport

Sparbanken

 

Föreningrabatter 2017

 

 

 

VIF_SISU_loggo

Postadress:
Kållandsö GOIF - Fotboll
Otterstad Hagavallen
53199 Lidköping

Kontakt:
Tel: 0701586532
E-post: kgif@kgif.nu

Se all info