Hoppa till sidans innehåll

Vår nya ordförande har ordet

08 APR 2020 19:15
  • Skapad: 08 APR 2020 19:15

Hej!


Jag vill börja med att tacka för det förtroende som ni har gett mig. Jag tvekande aldrig till att tacka ja när jag fick frågan om jag ville bli ordförande i KGIF. Som jag ser det så är det ett hedersuppdrag att få vara med och påverka våra ungdomars och seniorers fritidsintressen. Jag känner mig glad och tacksam över att få vara den som ska leda KGIF. Som tur är så gör jag det tillsammans med en duktig styrelse och härliga och duktiga ledare och spelare. Ser verkligen fram emot detta spelåret. 
Vem är då jag ? Många vet det, men jag heter Elaine och är gift med Dan. Vi har sonen Simon som spelar med seniorerna i klubben som målvakt, samt två bonus barn och två barnbarn. Jobbar på Berry där jag varit i 34 år. Bor i Otterstad. Lite kort om mig.
Vill du veta mera eller har tankar och funderingar om nåt så dyk gärna på mig på Hagavallen eller ring mig.

Ja nu är snart vintern slut och vi är nu i startgroparna för en ny säsong. Jag hoppas att vi fortsätter vår inslagna linje att växa och att fler spelare hittar till oss och att se till att alla medlemmar trivs i Kållandsö. Jag hoppas på att få se glädje och fair play på både träningar och matcher under året och jag och fler kommer stötta er i både med och motgångar. Tillsammans blir vi ett starkt Kållandsö.
Våra spelare behöver mycket stöd så Kom till Hagavallen och se alla Kållandsö lagen spela en härlig fotboll. Ta med grannen, ta en kopp kaffe och ät en korv.

Jag hoppas vi ses på Hagavallen och seriepremiären för herrarna den 24 April klockan 18:30 och även damernas seriepremiär den 29 april kl 18:45.


Kramar Elaine

 

Skribent: Annica Karlsson
Epost: Adressen Gömd

 

 Våra sammarbetspartner 

 

 logo intersport

Sparbanken

 

Föreningrabatter 2017

 

 

 

VIF_SISU_loggo

Postadress:
Kållandsö GOIF - Fotboll
Otterstad Hagavallen
53199 Lidköping

Kontakt:
Tel: 0701586532
E-post: This is a mailto link

Se all info